Hemlängtan!

Nu imorgon har vi vårt finalprov i kollektionsarbete, kollektionen ska vara inlämnad och vi ska kunna en massa olika tyger, fibrer, vävtekniker osv.

På onsdag har jag final i Italienska och efter det kan jag koppla av em stund i alla fall.
Till helgen så har vi bestämt att ha en film helg så vi ska se hela den senaste säsongen av Project Runway och kolla på andra filmer.

Ditte har nu visat hur man målar ansikten så nu är det dags att få kläm på det över jul.

Över jul så ska jag sy så att symaskinerna ryker hemma.
Det ska bli så mysigt att bara få gjort lite saker i lugn och ro.
Det kommer att bli ett riktigt pyssligt lov. Självklart ska jag mysa med min superpjkvän Otto och titta på film med Jessica och fika och ha mysigt..

Saknar er alla!
Älskar dig Otto!!! Tack för ditt stöd och allt du gjort för mig.

Love

Förlåt Jessica.

Fick ett litet klagomål av Jessica att min blogg inte uppdateras så mycket men det beror på att i skolan är det så tråkigt att sitta och allt tar så lång tid. Och nu har vi även sjukt mycket att göra i alla ämnen, inlämningar hit och dit + en massa massa prov typ tror jag :P
Det kommer typ prov utan att man vet det så det är svårt att hänga med i vissa fall.

En av mina lärare sa dock om min kollektion inspirerad av 50-tal + Moonlanding att han tror att jag kommer kunna bli något stort för att jag tänker på rätt sätt hihi så nu känner jag lite press på mig att göra hela arbetet kalas fint och  super organiserat på ett professionellt sätt.

Nästa termin kommer jag ju att ha både data och internet hemma så allt kommer att bli så mycket lättare och jag kunner komma ha allt tillgängligt jämt.

Längtar hem!
Vill hem!
Har super kul här men vill hem!


Inatt hade jag svårt att sova, låg och tänkte jätte länge och jag var hungrig och törstig när jag la mig men orkade inte gå upp igen och fixa något så jag tänkte igenom allt jag ska sy när jag kommer hem.
Har plannerat hela lovet nu!

Ska ta sprutan mot svininfluensan när jag kommer hem också.
Har inte åkt på något än men snart kanske?

Saknar alla!!!

Pusspuss

Död mans station!

Låter som en grym bok jag vet men berättelsen är inte lika grym.
Igår gick jag och Otto till tågstationen för att köpa tågbiljetter till Otto till Bergamo den 25/11 eftersom att Otto ska åka hem då!

När vi kommer dit så är det två ambulanser parkerade och de har satt upp skynken för att folk inte ska se.
Naturligtvis så blir man ju döds nyfiken för att se vad som hänt men allt man ser är att en man ligger på mage och någon ger honom massage.
Det var inte lika lång kö till biljettsnubbarna som det brukar vara så allt går fort. När vi kommer ut dör perrongerna är igen så ser vi att mannen vänt på sig! Eller rättare sag sjukmännen vänt på honom och lagt en filt över honom! Och över ansiktet. Vilken shock? Jag kände mig så knäckt av det. Varför dog just han för och varför just på tågstationen vi var på?

Otto var så hemsk och sa - Tänk imorse så tänkte han idag ska jag gå och köpa tågbiljetter och sedan... Så hann han inte säga mer, för jag blev arg :)

Men vad hemskt!

Allt ska man då få vara med om!


Pusspuss

Till Otto!

Tänkte bara säga när du kommer hem och läser detta!
Tack för att du gjort detta för mig och med mig!
Jag uppskattar det jätte mycket.
ÄLSKAR DIG

Balmain!

Gud när jag sitter och tittar på hur min blogg ser ut så blir jag jätte ledsen!
Deprimerad är det ord som stämmer bäst.
Finns inga bilder längre eftersom att jag inte orkar sitta i år för att ladda upp mellan min data som knappt fungerar. Så istället lägger jag upp lite bilder på sådant som är fint som finns på internet. Men inspirationen till min höst och vinterkollektion kommer att bli de stora byxorna ur Balmains kollektion samt andra fina detaljer från allt annat!




Alla dessa är från Balmain!


Visst läcker kollektion?

Puss