Sportlov hihi

Haha tänk att till och med Högskolor har spotlov, silken lyx!
Nu går jag på lov.

Kjol

Här är kjolen som jag har sytt, bilder på färdigt plagg kommer men är nu inlämnat för sy och inspirationsmässa.




Puss

Blus

Här kommer en bild på min projektblus.
En utställd modell med kineskrage, amerikanskt sprund, enkel knäppslå och volanger som sitter fast i axelsöm och i knäppslån.
Tyget kommer att vara 100% Viskos och i någon mörk blågrön nyans typ petrol.



Puss

Lägenhet, Julklappar och Jobb

Har n köpt en lägenhet så jag kommer inte längre att flytta till Heden. Anledningen till att jag letat efter en annan är att jag kommer att bo på Heden tills dess att jag hittat en ny och detta kommer jag att ha i åtanke med allt. Jag skulle inte ha plockat upp alla mina lådor och inte heller känna mig hemma eftersom jag skulle vetat att jag snart skulle ha flyttat.
Istället ska jag flytta till en helt ny lägenhet i Sävedalen med fransk balkong och alla vitvaror och allt är helt nytt. Skrev på kontraktet i fredags.
Har nu i veckan varit och inhandlat en massa saker på IKEA och på Claes Ohlson som kommer att vara fina och nödvändiga i min lägnhet.
Bilder kommer i början på december.

Har även nu i veckan börjat planera lite för vad jag ska köpa till alla i julklapp och jag har nog hyffsad koll på alla faktiskt. Det blir lite budget i år eftersom att jag flyttar 1 december så då kommer ju en massa andra utgifter. Hoppas alla blir glada ändå.

Jag har även planerat lite inför mitt liv de kommande åren och jag kommer nog att arbeta heltid som direktris ett par år för att få erfarenhet och för att det verkade superkul på H&M. Jag har sökt praktik på Gina Tricot och hoppas naturligtvis på att få sommarjobb och sedan förlängt. Dock blir det till att åka till Borås varje dag men jag känner att jag har nog störst chans att få jobb där efteråt. Sedan ska jag även försöka frilansa en del vid sidan av med min egen design hade jag tänkt. Presentera min design för olika företag och så får jag se vad som händer.

Kanske efter ett par år endast designa om det går bra för mig. Det återstår att se.

Nu ska jag sticka en stund sedan ska jag hem till mig då jag nu befinner mig hos Otto och hemma ska jag göra läxor.

Puss

Måndag

Sitter här i skolan och längtar till vecka 44 då det är lov. Känner att det är inte en dag för tidigt för det. Jag ska verkligen vila ut och försöka göra sådant man inte hinenr valigtvis som t.ex. sy Ottos skjortor. Jobba och tjäna lite pengar. Köpa saker som behövs till lägenheten och spendera en massa tid med Otto och vänner.

Idag var det enormt jobbigt att gå upp ur sängen men som tur var har man en morgonpigg pappa som var uppe runt 7 som erbjöd sig att köra mig så jag inte behövde skynda mig. Idag var det bra då allt jag gjorde tog ca 10 min extra.
Nu har jag två timmar kvar och sedan ska jag hem en sväng och sedan åka ner till banken för att disskutera eventuellt bostadslån.

Får även äntligen pengar från CSN så jag kan börja leva igen. Nu kommer jag att komma ikapp mig. ÄNTLIGEN!!!

Ska försöka komma på vad jag vill göra efter min utbildning också. Kanske jobba med teater/film vilket är jätte svårt jag vet, kanske bli designer eller faktiskt Direktris. Vi får se vad jag kommer fram till. Jag får söka allt och se vart jag kommer in eller om jag får jobb osv. Kanske bröllopsklänningsskräddare.





Jag längtar även tills jag flyttat, det är tomt hemma och det känns verkligen jätte skumt hemma nu när mamma flyttat. Vill flytta innan jul så jag kan pynta och få en mysig jul i alla fall, tror inte jag kommer att känna det hemma i år.

Längtar till jul...




Puss